SQUARE SHOP

Autószőnyeg rendelés

Autószőnyeg rendelés Autószőnyeg rendelés

Az autószőnyeg elengedhetetlen kelléke egy gondosan ápolt autónak.

Egy jó ízléssel kiválasztott, különleges szegéllyel ellátott autószőnyeg az Ön egyediségéről is árulkodik.

Az autószőnyeget inkább száraz időben célszerű használni, mérsékelt vízállósága miatt. Ősszel tehát érdemes lecserélni a téli időszakra egy gumiszőnyegre vagy hótálcára.

Az autószőnyeg felfogja az autóba bekerülő piszkot, port, így az utastér tisztántartásáról is gondoskodik. Hatékonyan védi az autó padlófelületét, és esztétikus látványt nyújt.

Kezelése egyszerű, autójából könnyen kivehető és tisztítható.

Az autószőnyeg rendelés szempontjai

Webáruházunkban nem a gyári autószőnyegeket forgalmazunk, hanem a gyári minta alapján készített autószőnyeget rendelhet, amely kimondottan autószőnyegre kifejlesztett anyagból készül.

Az általunk készített autószőnyegek kialakításuknál fogva szinte az összes gépjármű típusba méretpontosan illeszkednek. Minden szőnyeg típus specifikus!

A rendelésre készült autószőnyeg szett 4 részből áll, 100 %-ig méretpontos, egyedi gyártású.

Az autóban gyárilag kialakított csatlakoztatási pontokhoz illeszkedik (opcionális), alsó felületét a prémium kategóriás alapanyagoknál csúszásgátló gumi-granulátum védi, mely megakadályozza a szőnyeg felgyűrődését, nem engedi át a hólét, meggátolja a karosszéria korrodálódását.

Az autószőnyeg rendelés során kérhet szövet vagy gumi koptatót (taposót) is a vezető oldali szőnyegre, amely hosszabb élettartamot biztosít ezáltal.

Az autószőnyegek szegélyeinek színét széles skálából választhatja ki.

14 árnyalatból választhatja az Ön ízlésének leginkább megfelelőt színt.

Az autószőnyeg rendelés menete

Az autószőnyegek kifejezetten egyedi gyártás alapján készülnek, az Ön igényei szerint. Ön adhatja meg, hogy milyen minőségű anyagot szeretne, ezt a webáruházban a termék részletes adatlapján választhatja ki. Ugyanitt tudja eldönteni, hogy szeretne-e erősítést a vezető oldalon, amely meghosszabbítja a szőnyeg élettartamát, itt választhat, szövet vagy műanyagból készült erősítést. Szövet alapanyag választásnál kérjük vegye figyelembe, hogy egy prémium szövetszőnyeg vastagsága körülbelül 7-8 mm. Ha erre még taposót is kér a vezetőoldalra, az magas sarkú cipőknél problémákat okozhat, vagy van, akinek ez már túl magas, és beleakadhat a lába a pedálnál. Ez azonban csak megrendeléseink elenyésző részénél jelent problémát.

Az autószőnyeg rendelés folyamán tud még választani rögzítési pontot és szegélyszínt is.

A termékeink azért készülnek egyedi gyártás alapján, mert 6 különféle alapanyagból, 14 fajta szegélyszínből, és szövet vagy gumi taposóból tud választani nálunk. Ez csak egy autótípusra több száz lehetséges kombinációt jelent. Önnek is megfelelőbb, hogy webáruházunkban elképzeléseinek megfelelően teljesen egyedi autószőnyeget tud rendelni.

Az autószőnyegek gyártási és házhozszállítási ideje 1-8 munkanap.

Kattintson ide, ha szeretne most autószőnyeget rendelni!