SQUARE SHOP

Mitől függnek a gumiszőnyeg árak?

Mitől függnek a gumiszőnyeg árak? Mitől függnek a gumiszőnyeg árak?

Télen az utakat sózzák, hogy ne jegesedjen olyan könnyen. Ezért a hó, amit behordunk az autónkba, gyakran elég sós, és ez elolvadva nem tesz jót az autó alvázának. Megelőzendően a gyors korrodálódást, szükség lehet a gumiszőnyeg beszerzésére, amely védelmet nyújt az autó padlólemezének. A gumiszőnyeg árak igen változóak és több tényezőtől függnek, de még a legdrágább gumiszőnyeg is sokkal olcsóbb, mintha a rozsdásodás miatt ki kellene cserélni vagy javítani kellene a tönkrement karosszériát.

A gumiszőnyeg árak meghatározó tényezői

Minden autótípushoz másfajta gumiszőnyeg illik, amely megfelelő méretű, és a rögzítő pontok is a megfelelő helyen vannak. Nyilván az is meghatározza valamilyen szinten a gumiszőnyeg árak alakulását, hogy milyen autótípushoz szeretné vásárolni. Azonban ami még nagyobb hatással van az árakra, az a termék kivitele.

Mivel a gyártók különböző minőségű alapanyagokból állítják elő a gumiszőnyeget, ez nyilván kihat azok értékesítési áraira is. Webáruházunkban többféle gyártó termékeit is megtalálja, így a gumiszőnyeg árak is széles spektrumon mozognak.

A használat során a kopás mellett más jellemzők is fontosak lehetnek. Egyes típusoknak főként újkorukban jellegzetes „gumiszaga” van. Ezt a termék leírásánál mindig feltüntetjük, így ha Önt ez zavarja, választhat olyan gyártmányt, amelynél ez nem fordul elő.

Gumiszőnyeg vagy hótálca?

Az alapanyag vastagság is jelentős hatással van az árra. Minél vastagabb egy gumiszőnyeg, valószínűleg annál tovább tart, ugyanis lassabban kopik. Az úgynevezett hótálcák tulajdonképpen prémium kategóriás, vastag, széles peremmel ellátott gumiszőnyegek. A hótálcákat külön kategóriában találja meg webáruházunkban.

A gumiszőnyeg árak más meghatározó tényezői

Egyes tulajdonságok viszont nincsenek hatással az termék értékére, mégis fontosak lehetnek az Ön szempontjából. Webáruházunk kínálatában főleg fekete színű gumiszőnyegek kaphatóak, de egyes típusokhoz talál szürke, illetve bézs színű termékek is. Így Ön is ki tudja választani az ízlésének és stílusának megfelelő gumiszőnyeget.

A gumiszőnyegek használata főleg a téli hónapok során fontos, amikor sok sár és sós hólé kerülhet az autóba. A szárazabb hónapokba már elég lehet a szövetszőnyeg is, hiszen ilyenkor nincs kitéve az autó alváza olyan nagy veszélynek. 

Kapcsolódó elemek