SQUARE SHOP

Méretpontos autó gumiszőnyeg

Méretpontos autó gumiszőnyeg Méretpontos autó gumiszőnyeg

Az autó gumiszőnyeg főleg a sár és a hólé ellen véd. A hólé a különböző fagytalanító szerek miatt sós-savas összetételű, ezért ha beszívja az eredeti padlószőnyeg, akkor – mivel a járművek belül nincsenek védve alvázvédelemmel – ezért rozsdásodni kezd a karosszéria padlója. Ezt Ön nem látja, csak akkor, ha évek elteltével a kárpitot valami miatt kiveszi. A korrodált karosszéria pedig nem állítható vissza eredeti állapotába, javítása nehézkes és drága. A kár egyértelmű oka, hogy nem volt megfelelő autó gumiszőnyeg az autóban. Az autó gumiszőnyeg tehát segít a gépkocsi értékének megtartásában. Egy későbbi eladás esetén így magasabb árat lehet kérni, ha el szeretné adni járművét.

Az autó gumiszőnyeget általában csak ősztől tavaszig érdemes használni, tavasztól őszig elég a szövetből készült autószőnyeg.

Az autó gumiszőnyeget nem célszerű rátenni a szövetből készült autószőnyegre, hanem cserélni kell azt. A behelyezett autó gumiszőnyeg – hasonlóan az autószőnyeghez – patenttal rögzül a gyári illeszkedési pontokon.

A rögzítési patentokat az autóban lévő szőnyegből kell kiszedni, úgy lehet áttenni az újra. Vannak olyan autó gumiszőnyegek is, amelyekben ez már „gyárilag” megtalálható. A patent biztosítja, hogy nem csúszik el, illetve az autó gumiszőnyeg alja is úgy van kialakítva, hogy meggátolja a csúszást.

Mit jelent pontosan a méretpontos autó gumiszőnyeg?

A méretpontos autó gumiszőnyeg kifejezés arra utal, hogy az adott termék egy meghatározott autó típushoz készült. Web áruházunkban Ön eleve típusra rendezve találja meg a méretpontos autó gumiszőnyegeket. Ezek 100%-os pontossággal illeszkednek az Ön autójába.

Az általunk forgalmazott márkák anyagösszetétele biztosítja a kopásállóságot. Minden méretpontos autó gumiszőnyegünk Európából vagy Oroszországból származik, nem Kínai gyártmányok!

Előfordul, hogy egyes autótípusokhoz illeszkedő méretpontos gumiszőnyegeknek enyhe gumiszaga van, főként nagy melegben. Ez az alkalmazott alapanyag függvénye, web áruházunkban a termékleírásban ezt a jellemzőt mindig feltüntetjük. Ha Önnek fontos, hogy a gumiszőnyeg „szagtalan” legyen, akkor nézze meg az autótípusához kapható különböző gyártmányokat, és válasszon olyat, amelyik megfelel elvárásainak.

A méretpontos autó gumiszőnyegek anyaga, kivitele, jellemzői

A gumiszőnyegek nagy többsége 3 mm vastag (kivéve a Petex márkát, amelyek 2 mm vastagok), peremük 10-13 mm közötti magasságú.

A legtöbb gumiszőnyeg fekete, de vannak sötétszürke vagy bézs színű termékeink is. Ha ezzel kapcsolatban vannak elvárásai, kérjük nézze át a web áruházunkban az autójához kapható gumiszőnyegeket, és válasszon az elképzeléseinek megfelelő színt.

Webáruházunkban minden termékről talál fotót, így már a vásárlás során látja azt, hogy hogyan néz ki a megvásárolni kívánt méretpontos autó gumiszőnyeg. Ha az Ön autójába több típust talál, azok kialakításában, színében, peremében is lehet különbség. Ezekről a termékleírásokban olvashat részletesen.

Ha szeretne járművébe prémium minőségű méretpontos autó gumiszőnyeget, akkor érdemes körülnézni méretpontos hótálca kínálatunkban, amelyek pereme magasabb 2,3 cm. A magasabb perem nem felfelé ál, hanem felfekszik a kárpit oldalfalára így jobban megvédi azt.