SQUARE SHOP

Autószőnyeg készítés az Ön igényeihez igazodva

Autószőnyeg készítés az Ön igényeihez igazodva Autószőnyeg készítés az Ön igényeihez igazodva

Ha sokáig szeretné megőrizni személygépkocsija jó állapotát, akkor érdemes azt alaposan felszerelni, és rendszeresen karbantartani. Nem csak a motor és az egyéb mechanikus alkatrészek karbantartásáról kell gondoskodni, hanem az utastér jó állapotát is érdemes megőrizni. A szövetszőnyegek segítenek az utastér tisztántartásában, valamint az autó alvázának a védelmében is. Az autószőnyeg készítés cégünknél kizárólag egyéni igények szerint történik, így Ön eldöntheti, hogy milyen szőnyeget szeretne használni a gépkocsijában.

Az autószőnyeg készítés választási lehetőségei

Webáruházunkban az autószőnyeg alapanyaga jellemzően a szürke és a bézs különböző árnyalatai, de a kínálat folyamatosan bővül. A szegélyek színe lehet ugyanolyan, mint maga az autószőnyeg, de igény szerint lehet variálni is ezeket. Az autószőnyeg készítés során megválaszthatja a termék vastagságát, 3-4 mm-es normál vastagságtól egészen a 7-8 milliméteres prémium kivitelig. Ez utóbbi kényelmesebb és tartósabb, de érdemes figyelembe venni azt is, hogy bár a vastagabbak nyilván tartósabbak. Az autószőnyeg készítés tehát az Ön igényei szerint történik, így biztos lehet benne mindenki, hogy tökéletesen fog illeszkedni az autóba, a méreteit és a stílusát tekintve is.

Méretpontos autószőnyeg rögzítő pontok

A szőnyegek elcsúszását a rögzítő pontok akadályozhatják meg. Ezek elhelyezkedése és típusa gépjármű típusonként más és más. Ezt is figyelembe vesszük az autószőnyeg készítés során. A szőnyegek többféle anyagból is készülhetnek. Általában választható a normált kevert szálú illetve a prémium minőségű plüss kivitel. A vezető felőli oldalra érdemes erősítést is kérni, hiszen ez az autószőnyeg nagyobb terhelésnek van kitéve. Az igényeknek megfelelő autószőnyeg készítése nagyjából egy 1-8 munkanapot vesz igénybe szállítással együtt, így Ön körülbelül egy héttel a rendelés után élvezheti a termék előnyeit.

Ha szeretne autószőnyeget készíttetni, kattintson ide, és válasszon autója típusának és egyéni elképzeléseinek megfelelő kivitelt.