SQUARE SHOP

Méretpontos autószőnyeg gyártás a karosszéria minőség megőrzéséért

Méretpontos autószőnyeg gyártás a karosszéria minőségéért Méretpontos autószőnyeg gyártás a karosszéria minőségéért

Az autó szőnyegének jóval több szerep jut, mint pusztán az esztétika, vagy az egyszerű takaríthatóság. Ha ugyanis nincs a gépjárművében ilyen, könnyen előfordulhat, hogy a hólé és a fagytalanító szerek beszívódnak a padlószőnyegbe, és az évek során elrozsdásodik hatásukra a padló. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok esetben nincsenek is tisztában az autótulajdonosok azzal, hogy milyen állapotban van a jármű karosszériája, csak akkor derül fény rá, ha az eredeti padlószőnyeget valamiért felbontják. Rendkívül fontos tehát, hogy odafigyeljen a gépjármű állapotára ilyen téren is, ezzel ugyanis megőrizheti az autó értékét.

S hogy milyen megoldások léteznek a padló karosszéria védelmére? A kárpit fölé helyezhető szövetszőnyeg, a téli időszakban pedig mindenképpen gumiszőnyeg javasolt. A gumiszőnyegeket technológiájuk miatt nem lehet egyedileg gyártani, ezeket a cégek a különböző autótípusokra szabottan készítik el, és Ön ennek megfelelően tudja megrendelni webáruházunkból a kész terméket.

Ezzel szemben az autószőnyegek mindig egyedi igények szerint készülnek

Méretpontos autószőnyeg gyártás egyedi igények szerint

A méretpontos autószőnyeg gyártás alkalmával egyedi igényeknek megfelelően készül el a választott darab. Nem csak az anyag minőségéről, vastagságáról dönthet az érdeklődő, hanem a rögzítési pontokról és a szegély, valamint a szövet színéről is. Elsősorban a vezetőoldalon szoktak megerősített szövetet választani, hiszen ez strapabíróbbnak bizonyul. Az autó szövetszőnyeg készülhet műanyagból is, de a prémium szövetek esetében bizonyos vastagsággal mindenképpen számolni kell. Ez a megerősítéssel együtt elérheti akár a 16 mm-t is, viszont ezért cserébe időtálló minőséget kaphat a pénzéért.

A méretpontos autószőnyeg gyártás lényege abban rejlik, hogy azt mindig egy adott autótípushoz gyártják, s ennek köszönhetően maximálisan illeszkedik majd az méretben a gépjármű adottságaihoz. Az autószőnyeg patenttal rögzül az erre alkalmas illeszkedési pontokon (opcionális). A patent gondoskodik arról, hogy a szőnyeg ne csússzon el. Egyébként annak alja is kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy gátolja a csúszást.

A méretpontos autószőnyeg gyártás egyediségénél, strapabíróságánál és praktikusságánál fogva is a legjobb választásnak bizonyul a padló védelme és minőségének megóvása érdekében. A megfelelő darab használatával elkerülhető a rozsdásodásból adódó állapotromlás is.

Amennyiben szeretne cégünknél méretpontos autószönyenyeget gyártatni, kattintson ide!